Velkommen til min blogg =)

Her skrives det om Hverdagsliv,shopping og interiør.

Koselig at du tar deg tid til å lese her inne hos meg!

Setter stor pris på om du legger igjen en liten hilsen etter deg :O) 

20 september 2009

Kose helg:)Denne helga har jeg sett frem til lenge:) 
Vi har hatt fullt program (les; jeg har hatt)  hele helga:) Dratt med de to andre ettersom det har passet inn;O)
Jeg og min kjære herlige mann var på Kino,fredagen..Jenta som lekte med ilden:) Annbefales virkelig!!   Jeg er stor fan av Stieg Larsson..og har hørt to av bøkene på lydbok til nå.

Lørdagen var det Loppis som stod for tur...En STOR skuffelse:/ Fant to ting..Skal få lagt ut bilde senere:) 
Men jeg tror vel kanskje jeg hadde litt vel store forventninger..med tanke på loppisen jeg var på for 2helger siden...Det var VIRKELIG himmelen:) 

Antikk og samlemessen fikk jeg også en tur innom,enormt mye fint..men Mannen satt på pengeboken der inne;)  Så det ble heller ikke store kjøpet der:) Men utrolig gøy å få med seg:)
Hadde med meg ei god veninne,som også er søskenbarnet mitt,hun er likeglad i alt som er gammelt og spennende som meg:) 

Idag har jeg sprayet et loppefunn,kost meg på tur med mann og sollis-prinsessa..En herlig tur i BREKKO,for dere som er kjent;) 
Begynner å bli temmelig mye tyngre,med et kranglete bekken, å gå turer..men vi tar det med ro,og koser oss avgårde:) Niste og drikke,så får mamma en pust i bakken:)

Nå har jeg sittet og pyntet litt fyrtikk-esker,lys og norgesglass..bare helt enkelt,men alikevel skikkelig kos syns jeg:) Som dere ser på bildene jeg har lagt ut;)
Kos dere videre denne fine Søndagen:) Og Ha en flott start på uka!!

1 kommentar:

  1. Kjempefin måte å oppbevare lysene på. Vil bare gjøre deg oppmerksom på, at iallefall på min pc kommer teksten på bloggen din opp med mange rare tegn, ikke forståelig. Vil bare si det, slik at du kan se på det.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails